Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

2013-04-23
  • Várható: 1 pohár Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 4perc

Tiki ital, Egzotikus koktél

Pohár: nagyméretű brandys (snifter)

Díszítés: citromhéj

Hozzávalók:

  • 2,25 cl frissen facsart narancslé
  • 2,25 cl frissen facsart limelé
  • 2,25 cl frissen facsart fehér grapefruitlé
  • 2,25 cl Honey Mix (méz mix: 2 rész méz és 1 rész víz keverve és hűtve)
  • 4,5 cl erős Kona coffee, frissen lefőzve és hűtve (hawaii kávé)
  • 4,5 cl Coruba (Jamaicai Dark Rum, azaz fekete rum)
  • 4,5 cl Kohala Bay Jamaican Dark Rum (jamaicai fekete rum)
  • 1,5 cl Don’s Mix (2 rész grapefruitlé és 1 rész fahéj szirup)
  • 1/2 teáskanál Pimento Likőr (más néven Pimento Dram, rum alapú gyógynövény likőr, pl.: The Bitter Truth Pimento Dram, Berry Hill Allspice Liqueur)
  • 2 öntet Angostura Bitters

1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl

Elkészítés:

Lépés: 1

Az összes hozzávalót turmixgépbe (blender) 1 1/2 csészényi zúzott jéggel jól, mintegy 5 másodpercig keverjük össze.

Lépés: 2

Öntsük át az italt egy nagyméretű brandys (snifter) pohárba, és töltsük fel még zúzott jéggel.

Lépés: 3

Díszítsük a pohár szélét egy citromhéjjal, és szervírozzuk egy italba rakott szívószállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Szabolcsi töltött káposzta
Szabolcsi töltött káposzta

A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.

Close