Szív küldi szívnek

2012-11-14
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 1:10 óra
  • Kész: 1:20 óra

Ajánlott ital: száraz rosé

Hozzávalók:

  • 50 dkg filézett pulykamell
  • 2 szál póréhagyma
  • 2 dl ketchup
  • 15 dkg parajlevél
  • 3 dl tejszín
  • 1 dl olaj
  • 0,5 liter húsleves (kockából)
  • 1 evőkanál KNORR Delikát ételízesítő
  • őrölt gyömbér
  • fehér bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.

Lépés: 2

A pulykamellből nagy, nyitott szeleteket vágunk, melyeknek mindkét oldalát enyhén besózzuk, meghintjük őrölt gyömbérrel, fehér borssal.

Lépés: 3

A parajlevelekkel betakarjuk, közepére tesszük a pórészárat. Kevés olajjal megkent alufóliába tekerjük. Ketchuppal, Delikát ételízesítővel ízesített húslevesben kipároljuk.

Lépés: 4

A fóliát eltávolítjuk, a roládokat kissé rézsútosan felszeleteljük. A visszamaradt levet kevés tejszínnel mártás sűrűségűre beforraljuk.

Lépés: 5

Tálaláskor bevonjuk vele a húst. Párolt zöldségekkel, sült burgonyaropogóssal körítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    450 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Close