Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival

2013-11-22
Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
  • Várható: 2 tányér Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 60perc

Hozzávalók:

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 6 db nagy csiperkegomba
  • 2 doboz (20 dkg) libamájpástétom
  • 6 db újkrumpli
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • olívaolaj
  • 1 dl tejföl
  • 1 szál petrezselyem

Elkészítés:

Lépés: 1

A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel. A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem. Az újhagymát karikára vágom.

Lépés: 2

A pástétomba bekeverem a hagymát, aprított petrezselymet, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát. Kanalazok rá tejfölt, s beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat, locsolok rá olívaolajat, és sütőben 180 C fokon megsütöm.

Lépés: 3

Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, három gombát, s három krumplit.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Wild Parrot koktél
Wild Parrot koktél

Öntsük bele a szódavíz kivételével a többi hozzávalót rázókehelybe, majd rázzuk össze jéggel.

Close