Jeges Karamellás Cappuccino

2013-02-28
Jeges Karamellás Cappuccino
  • Várható: Jeges Karamellás Cappuccino 2 főre
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 5perc
  • Kész: 7perc

Az ital rendkívül hasonlít a Starbucks féle cappuccinora.

Angol nyelven: Iced Caramel Cappuccino

Pohár/Csésze: cappuccinos pohár

Kiegészítés: tejszínhab és karamell öntet

Hozzávalók:

  • 3/4 csésze erős kávé (presszókávé)
  • 1 csésze tej
  • 3 evőkanál cukor
  • 3 evőkanál karamell öntet
  • 2 csésze jég
  • tejszínhab (opcionális)

1 csésze = 2,5 dl = 22.68 dkg

Elkészítés:

Lépés: 1

Készítsük el az erős kávét, és hagyjuk kihűlni.

Lépés: 2

Kombináljuk a kihűlt kávét, a tejet, a cukrot, a karamell öntetet, és a jeget egy turmixgépben (blender), és nagy sebességgel keverjük össze, amíg a jég nem törik össze.

Lépés: 3

Öntsük át az italt 2 cappuccinos pohárba, és tetszés szerint (nem kötelező) nyomjunk tejszínhabot mindegyik tetejére. A tejszínhabok tetejére önthetünk egy kevés karamell öntetet.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Balatoni süllőfilé Hungária módra

A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

Close