Hagymával-kolbásszal töltött gombafejek, sajttal megszórva, krumplival és koktélparadicsommal együttsütve
2013-10-26- Várható: 2 adag Hagymával-kolbásszal töltött gombafejek, sajttal megszórva
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 30perc
- Kész: 40perc
Hozzávalók:
- 6 db nagyobb gombafej
- 1 db vöröshagyma
- 5 dkg füstölt kolbász
- 5 dkg trappista sajt
- 12 db kicsi újkrumpli
- 6 db piros koktélparadicsom
- 12 db zöld koktélparadicsom
- olívaolaj
- 6 szál kakukkfű
- só
- őrölt fekete bors
- oregánó
- petrezselyem
Elkészítés:
Lépés: 1
A krumplikat félig megfőzöm. A sajtot lereszelem. Egy serpenyőbe olajat öntök.
Lépés: 2
A gombák törzsét kitöröm, a hagymát aprítom. A hagymát betöltöm a gombákba, berakom a serpenyőbe. A kolbászt felkarikázom, ráteszem a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórom a gombákra. A gombák köré rakom a krumplikat és a paradicsomokat. Meglocsolom olajjal, fűszerezem, ráteszem a kakukkfüvet, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s légkeverésen 25 percig sütöm.
Lépés: 3
Tálaláskor teszek a tányérra mindenből, a krumplira vágok petrezselymet.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet