Hagymával-kolbásszal töltött gombafejek, sajttal megszórva, krumplival és koktélparadicsommal együttsütve

2013-10-26
Hagymával-kolbásszal töltött gombafejek
  • Várható: 2 adag Hagymával-kolbásszal töltött gombafejek, sajttal megszórva
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 40perc

Hozzávalók:

  • 6 db nagyobb gombafej
  • 1 db vöröshagyma
  • 5 dkg füstölt kolbász
  • 5 dkg trappista sajt
  • 12 db kicsi újkrumpli
  • 6 db piros koktélparadicsom
  • 12 db zöld koktélparadicsom
  • olívaolaj
  • 6 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • oregánó
  • petrezselyem

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplikat félig megfőzöm. A sajtot lereszelem. Egy serpenyőbe olajat öntök.

Lépés: 2

A gombák törzsét kitöröm, a hagymát aprítom. A hagymát betöltöm a gombákba, berakom a serpenyőbe. A kolbászt felkarikázom, ráteszem a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórom a gombákra. A gombák köré rakom a krumplikat és a paradicsomokat. Meglocsolom olajjal, fűszerezem, ráteszem a kakukkfüvet, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s légkeverésen 25 percig sütöm.

Lépés: 3

Tálaláskor teszek a tányérra mindenből, a krumplira vágok petrezselymet.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Meleg kávépuding
Meleg kávépuding

Felhevítjük a lisztet a megolvasztott vajban, majd állandó kevergetés közben felöntjük a forró kávéfőzettel.

Close