Flaming Zombie koktél

2013-01-28
Zombie koktél
  • Várható: 1 pohár Flaming Zombie koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 5perc

Vigyázat, lángoló koktél!
Készítése fokozott elővigyázatosságot igényel!

Pohár: hurrikán

Díszítés: koktélcseresznye és narancs szelet

Hozzávalók:

  • 3 cl Fehér Rum (pl.: Bacardi White Rum)
  • 3 cl Arany Rum (pl.: Bacardi Gold Rum)
  • 1,5 cl Apricot Brandy (kajszibarack likőr, pl.: Bols Apricot Brandy)
  • 0,75 cl 151 Proof Rum (magas alkoholtartalmú rum, pl.: Bacardi 151)
  • 3 cl ananászlé
  • 3 cl mangólé
  • 1/2 lime leve
  • 1/2 citrom leve
  • zúzott jég

Elkészítés:

Lépés: 1

Öntsük bele a shakerbe a fehér rumot, az arany rumot, és a brandyt, majd az ananászlét, a mangólét, és facsarjuk bele a fél lime és fél citrom levét, majd jéggel erőteljesen rázzuk össze.

Lépés: 2

Töltsük fel zúzott jéggel a hurrikán poharat.

Lépés: 3

A shakerből szűrjük át az italt a pohárba, és díszítsük koktélcseresznyével és narancs szelettel.

Lépés: 4

Öntsük az ital tetejére a magas alkoholtartalmú rumot, és gyújtsuk meg.

Lépés: 5

Fogyasztás előtt fújjuk el a lángot!

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ketchup
Ketchup

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne elrontani középszerű ketchuppal, ezért ha vendégeket fogadnak, érdemes időt szánni ennek az öntetnek az elkészítésére.

Close