Paciugo

2013-11-03
Paciugo
  • Várható: Paciugo desszert 1 személyre
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 4perc

Természetes alapanyagokból készült olasz fagylalt alapú desszert

Hozzávalók:

  • málna- és vaníliafagylalt
  • friss málna (esetleg más bogyós gyümölcs)
  • cukrozott tejszínhab

Elkészítés:

Lépés: 1

A talpas (vagy eldobható papír) pohárba alulra vaníliafagylaltot rakunk, ezt friss málnával gazdagon meghintjük, málnafagylalttal befedjük, erre ismét málnát hintünk, végül édes tejszínhabbal koronázzuk.

Lépés: 2

Frissen kínáljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Piskótával töltött őszibarack

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Passiógyümölcskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Close