Recipes from Ingredient: liszt

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztaleves kolbásszal

Káposztaleves kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-tejfölös burgonyaleves

Citromos-tejfölös burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomleves

Paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.

Gasztro Trend Tovább olvasom