Recipes from Ingredient: liszt
Tavaszi hideg zöldségkrém leves
A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtkrém leves
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztaleves kolbásszal
A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsászármorzsa
A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomleves
Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.
Gasztro Trend Tovább olvasom