Recipes from Ingredient: liszt
Tiroli krémes
Ha kedveli a házias ízeket, akkor a tiroli krémest mindenképpen érdemes kipróbálnia.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hagymaleves
A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomos káposzta
Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDunai halak roston
A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasom