Recipes from Ingredient: liszt

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fokhagymás szarvastokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Cseresznyés vadkacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kertész palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgarépa főzelék

Sárgarépa főzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.6 / 5)

A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom