Recipes from Ingredient: liszt

Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
San Giuseppe fánkja

San Giuseppe fánkja

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával

Meggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojás sárgáját krémmé keverjük, a tojás fehérjét pedig habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás pite

Mazsolás pite

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. ...

Hobbychef Tovább olvasom