Recipes from Ingredient: liszt
Régi szerelem
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasomMuffin
Muffin készítését azoknak ajánlom, akik szeretik kreatívan ízesíteni a süteményeket. A muffinban az a jó, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke hamburger
A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymakrémleves
A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi borkrémleves
Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom