Régi szerelem
2012-11-15- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Főétel
- Nehézségi szint: Közepes
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 3:00 óra
- Kész: 3:10 óra
Ajánlott ital: száraz fehérbor
Hozzávalók:
- 1 db kisebb sertéscsülök
- 40 dkg savanyú káposzta
- 2 pár virsli
- 3 liter húsleves
- 1 dl tejszín
- 1 dl tejföl
- 2 dkg liszt
- 1 evőkanál KNORR Delikát ételízesítő
- 2 db babérlevél
- 1 csokor friss kapor
- egész bors
Elkészítés:
Lépés: 1
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben. Mikor félig megpuhult, hozzáadjuk a kimosott, lecsepegtetett savanyú káposztát.
Lépés: 2
Ízesítjük babérlevéllel, egész borssal, Delikát ételízesítővel. Lassú tűzön tovább főzzük.
Lépés: 3
A tejfölt, tejszínt simára keverjük a liszttel, majd behabarjuk vele a levest. Kiforraljuk, és friss, vágott kaporral utóízesítjük.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
308 kcal