Régi szerelem

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 3:00 óra
  • Kész: 3:10 óra

Ajánlott ital: száraz fehérbor

Hozzávalók:

  • 1 db kisebb sertéscsülök
  • 40 dkg savanyú káposzta
  • 2 pár virsli
  • 3 liter húsleves
  • 1 dl tejszín
  • 1 dl tejföl
  • 2 dkg liszt
  • 1 evőkanál KNORR Delikát ételízesítő
  • 2 db babérlevél
  • 1 csokor friss kapor
  • egész bors

Elkészítés:

Lépés: 1

Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben. Mikor félig megpuhult, hozzáadjuk a kimosott, lecsepegtetett savanyú káposztát.

Lépés: 2

Ízesítjük babérlevéllel, egész borssal, Delikát ételízesítővel. Lassú tűzön tovább főzzük.

Lépés: 3

A tejfölt, tejszínt simára keverjük a liszttel, majd behabarjuk vele a levest. Kiforraljuk, és friss, vágott kaporral utóízesítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    308 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Virslis-hagymás burgonyasaláta
Virslis-hagymás burgonyasaláta

Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.

Close