Recipes from Ingredient: bors
bors
Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával
A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával
A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.
Gasztro Trend Tovább olvasomThai édes-savanyú sertésragu
A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsontleves grízgaluskával
Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMarhahúsleves zöldséggel, daragaluskával
Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.
Hobbychef Tovább olvasomBrokkolikrémleves
A brokkoli az íze, a színe és az illata miatt az egyik legkedveltebb zöldség.
Gasztro Trend Tovább olvasomCéklás heringsaláta
Ha szereti az olyan ételeket, amelyek nemcsak finomak, hanem a szemet is gyönyörködtetik, akkor próbálja ...
Gasztro Trend Tovább olvasom