Recipes from Ingredient: bors

bors

Töltött burgonya

Töltött burgonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A töltött krumpli receptje egyszerű, gyors, így kiváló vacsora lehet belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sütőtökös rizottó

Sütőtökös rizottó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Virslis-metélőhagymás burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, és egyenletes darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.

Gasztro Trend Tovább olvasom