Recipes from Ingredient: bors

bors

Lebbencsleves

Lebbencsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolozsvári pulykatokány

Kolozsvári pulykatokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.4 / 5)

Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Burgonyaleves

Kolbászos burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Marhahúsleves metélttésztával

Marhahúsleves metélttésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Hobbychef Tovább olvasom
Hamis tyúkhúsleves

Hamis tyúkhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirke aprólék sem volt ...

Hobbychef Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom