Recipes from Ingredient: bors
bors
Tejszínes cukkíni krémleves
A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsleves gazdagon daragaluskával
A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.
Gasztro Trend Tovább olvasomDán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák dijoni mustármártással
Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tészta
Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomleves
Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasom