Recipes from Ingredient: bors

bors

Bull Shot koktél

Bull Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat rázzuk össze shakerben jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes cukkíni krémleves

Tejszínes cukkíni krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélarák dijoni mustármártással

Garnélarák dijoni mustármártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztás tészta

Káposztás tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomleves

Paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.8 / 5)

A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom