Recipes from Ingredient: bors

bors

Majonéz

Majonéz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsános spagetti

Padlizsános spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hagymaleves

Francia hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kőrözött

Kőrözött

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bloody Mary koktél

Bloody Mariska koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a poharat jéggel, majd öntsük rá a gyógynövény likőrt és a Bloody Mary ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Hot Mama koktél

Sobieski Hot Mama koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük meg a koktélos pohár peremét citrommal.

Gasztro Trend Tovább olvasom