Recipes from Ingredient: bors
bors
Majonéz
A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).
Gasztro Trend Tovább olvasomMajonézes gyümölcssaláta
A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsános spagetti
Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hagymaleves
A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasomKőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomos káposzta
Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBloody Mariska koktél
Töltsük meg a poharat jéggel, majd öntsük rá a gyógynövény likőrt és a Bloody Mary ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSobieski Hot Mama koktél
Nedvesítsük meg a koktélos pohár peremét citrommal.
Gasztro Trend Tovább olvasom