Recipes from Ingredient: bors
bors
Rakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával
A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHamburgi csirkemell
A csirkemell filéket megtisztítjuk, hosszában felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGarnélarák saláta
Az olívaolajat serpenyőben felforrósítjuk, a kaprot és a fokhagymát apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkehúsleves
A csirkét megmossuk, megtisztítjuk, és egy megfelelő méretű fazékba helyezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás sertésborda
A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemell filé csiperkés avokádókrémmel
A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGombapaprikás
A gombapaprikás az egyik legjobb magyaros étel, amelyet szinte lehetetlen elrontani.
Gasztro Trend Tovább olvasom