Dr. Oz’s zöld turmix

2013-09-05
Dr. Oz's zöld turmix
  • Várható: Dr. Oz's zöld turmix 3-4 személyre
  • Felszolgálás: 3-4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 8perc

Dr. Mehmet Oz (a Columbia Egyetem professzora) zöld turmixa, amely Oprah Winfrey showjában is bemutatásra került.

Pohár: magas (tall) vagy collins

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 2 csésze spenót (paraj)
  • 1-2 közepes uborka (kb. 2 csésze)
  • 1 szár zeller
  • 1/2 hüvelyk (1,27 cm) gyömbérgyökér (vagy 1 teáskanál gyömbér)
  • 1 csokor apróra vágott petrezselyem (kb. 1/2 csésze apróra vágott)
  • 2 alma, csumázva
  • 1 lime friss leve
  • 1/2 citrom friss leve
  • 4 uncia (12 cl) szénsavmentes ásványvíz (vagy egy marék jégkocka)
  • sárgarépa, hámozva és szeletelve (opcionális)
  • cukrozatlan gyümölcslé (opcionális)
  • banán, hámozva és szeletelve (opcionális)

Elkészítés:

Lépés: 1

Helyezzük az összes hozzávalót (az opcionális hozzávalókat nem tartalmazza az eredeti recept) a turmixgépbe, és keverjük simára. Ez a recept 28-30 uncia (84-90 cl), körülbelül 3-4 adag turmixot eredményez, amely eléggé sűrű, ezért ha szükséges, nyugodtan adjunk hozzá még vizet.

Lépés: 2

Az elkészült zöld turmixot öntsük át magas poharakba.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    91,5 kcal
  • Fehérje

    1,8 g
  • Zsír

    0,4 g
  • Szénhidrát

    23,5 g
  • Rost

    4,2 g
  • Cukor

    15 g
  • Nátrium

    31,9 mg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Close