Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Banános rizsgombócok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ananászos sonkacipó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kötözött sonkát a hagyományos módon puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sonkás dinnyekrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.

Gasztro Trend Tovább olvasom