Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Eper vörösborzselében

Eper vörösborzselében

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes rózsakocsonya

Mézes rózsakocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egyforma színű rózsaszirmokat bő folyó vízben többször is átmossuk és lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meleg töltött alma camemberttel

Meleg töltött alma camemberttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az almákat megmossuk, leszárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körték eperkocsonyával

Körték eperkocsonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fügefelfújt

Fügefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom