Perrier Beluga koktél

2013-07-18
  • Várható: Perrier Beluga koktél 1 főre
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: martinis (Y-pohár)

Díszítés: körte szelet

Hozzávalók:

  • 1/4 friss körte
  • 2 zsályalevél
  • 2 cl Monin körte (pear) szirup
  • 4 cl Beluga Vodka (prémium orosz vodka)
  • 2 cl Vanília Vodka (pl.: Absolut Vanilia)
  • 2 cl Triple Sec
  • 2 cl lime szirup (pl.: Monin Lime Juice Cordial)
  • 4 cl almalé
  • 1 üveg/20 cl hűtött Perrier (Franciaországból származó szénsavas, természetes ásványvíz)
  • 1 öntet (1/4 teáskanál = 0,1 cl) cukorszirup

Cukorszirup recept

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk a friss körtét a shakerbe, és a Perrier kivételével adjuk hozzá a többi összetevőt.

Lépés: 2

Zúzott jéggel rázzuk jól össze a hozzávalókat, és szűrjük le az italt egy előhűtött martinis pohárba.

Lépés: 3

Töltsük fel a poharat hűtött Perrier ásványvízzel, és díszítsük a pohár peremét egy körte szelettel.

Lépés: 4

Szervírozásnál a maradék ásványvizet is kínáljuk a koktél mellé.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Cukorszirup
Cukorszirup

2 csészényi hideg vizet forraljunk fel egy edényben.

Close