Recept fogás: Főétel
Főétel
Fokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsános spagetti
Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParadicsomos káposzta
Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDunai halak roston
A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDióval töltött csuka
A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom