Recept fogás: Főétel

Főétel

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.8 / 5)

A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrós tészta

Túrós tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsános spagetti

Padlizsános spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom