Recept fogás: Főétel

Főétel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csukapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Chilis rák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busa reform módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busavagdalt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Bundázott hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Briósban sült halpástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Békacombok rántva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni süllőfilé Hungária módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angolnapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom