Recept fogás: Főétel
Főétel
Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával
Azoknak, akik szeretik a finom, könnyű olaszos tésztaételeket, egy kis borral megbolondítva...
Hobbychef Tovább olvasomChilis babos egytálétel
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai húspogácsa ketchuppal
A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomThai kacsamell pikáns chilis salátával
A thai konyha és a csípős ízek szerelmeseinek ajánlom.
Filemons Food Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukoricás őzragu
Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFürjtojással töltött sertésborda
A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasom