Recept fogás: Főétel
Főétel
Kínai zöldséges, csípős csirke tojásos-zöldborsós rizzsel
A kínai konyha nagy kedvenc. Sajnos több üzlet is bezárt már, ahol az autentikus hozzávalókat ...
Hobbychef Tovább olvasomTejfölös babgulyás lángolt kolbásszal és vörösborral
Egy klasszikus finom babgulyás, amit a vörösbor még nemesebbé tesz.
Hobbychef Tovább olvasomRakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal
Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.
Hobbychef Tovább olvasomPipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros-tarhonyás marhapörkölt
Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomTökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.
Hobbychef Tovább olvasomSült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...
Hobbychef Tovább olvasomFokhagymás-chilis kagylótészta vörösborral és rokfort sajttal
Ez egy nagyon egyszerű, relatíve gyors, s nagyon ízletes olasz étel.
Hobbychef Tovább olvasomDisznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával
A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasom