Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával

2013-10-24
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
  • Várható: 2 adag Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 40perc

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertéscomb
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 db chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • 10 dkg zöldborsó
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • 25 dkg tészta (Pipette Rigate)
  • cékla

Elkészítés:

Lépés: 1

A hagymát aprítom, a húst, a szalonnát, a paprikát, a paradicsomot kockára vágom.

Lépés: 2

A serpenyőben a szalonnát megpirítom, zsírjában a hagymát megdinsztelem, rárakom a húst, egy darabig pörkölöm, majd beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Fűszerezem, öntök rá vizet, s el kezdem főzni. Mikor a hús már félig puha, hozzáadom a zöldborsót is.

Lépés: 3

Kifőzöm sós vízben a tésztát.

Lépés: 4

Végül a tésztát a pörkölthöz adom, összekeverem.

Lépés: 5

Tálalok. A tányérra szedek céklát, mellé a pörköltes tésztát, rá egy chili paprikát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Birskocsonya

Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.

Close