Recept fogás: Főétel

Főétel

Vörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta

Vörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ételt szabolcsinak tartják, nevezik cigány töltött káposztának is, de ismert az ukrán konyhában is.

Hobbychef Tovább olvasom
Zöldséges spagetti

Zöldséges spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

Az olasz ételekben talán az a legjobb, hogy végtelenül egyszerűek, és talán éppen ezért nagyon ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Krumplifőzelék

Krumplifőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplifőzelék az egyik legfinomabb magyar étel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös csirkepaprikás

Tejfölös csirkepaprikás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejben-vajban sült csirkecomb

Tejben-vajban sült csirkecomb

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a ...

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Lencsefőzelék fasírttal

Lencsefőzelék fasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert lencsét nem csak Újévkor lehet enni.

Hobbychef Tovább olvasom
Füstölt lazactartár bruschettával

Füstölt lazactartár bruschettával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Finom, gyorsan elkészíthető vacsora.

Hobbychef Tovább olvasom
Tepsis rakott krumpli lilakáposztával

Tepsis rakott krumpli lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kicsit rendhagyó rakott krumpli.

Hobbychef Tovább olvasom
Csiperkegombás rizs

Csiperkegombás rizs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egyszerű, gyors étel, vegák is ehetik.

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.

Hobbychef Tovább olvasom