Tejben-vajban sült csirkecomb
2013-11-04
- Várható: 2 adag Tejben-vajban sült csirkecomb
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 50perc
- Kész: 60perc
Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a sütőbe tettük.
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 5 dkg vaj
- 2,5 dl tej
- só
- bors
- fűszerpaprika
- szárított rozmaring
Elkészítés:
Lépés: 1
A csirkecombokat megmossuk, és minkét oldalán megszórjuk sóval, borssal meg fűszerpaprikával. Egy tűzálló tálba rakjuk, melléöntjük a tejet, tetejére pedig rámetéljük a hideg vajat, majd megszórjuk szárított rozmaringgal.
Lépés: 2
Alufóliával lezárjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirulni hagyjuk. A sütési idő függ a SÜTŐ TELJESÍTMÉNYÉTŐL!
Lépés: 3
Köretnek krumplipürét és savanyúságot adunk hozzá.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet