Vörösboros-tarhonyás marhapörkölt

2013-10-24
Vörösboros-tarhonyás marhapörkölt
  • Várható: 2-3 tányér Vörösboros-tarhonyás marhapörkölt
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 60perc

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhalábszár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 1 db paradicsom
  • 5 szál petrezselyem
  • őrölt csípős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • 1 dl vörösbor
  • 1 bögre tarhonya
  • zsír

Elkészítés:

Lépés: 1

A húst kis kockára vágom, a zöldségeket aprítom.

Lépés: 2

A zsíron megpirítom a hagymát, majd rádobom a húst, s pörkölöm egy darabig a saját levében, majd fűszerezem, beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Később öntök rá kevés vizet.

Lépés: 3

Közben megfőzöm a tarhonyát.

Lépés: 4

Amikor a hús már puha, beleöntöm a vörösbort, hozzáadom a petrezselymet, s hozzákeverem a tarhonyát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bellini koktél
Bellini koktél

Öntsük az őszibarack pürét az előhűtött flute pohárba.

Close