Sárgadinnye krémleves

2013-09-25
  • Várható: Sárgadinnye krémleves 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 10perc
  • Kész: 20perc

A főzés nélkül készíthető levesek nagy előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthetőek, illetve megőrzik a vitamin tartalmukat. A sárgadinnye krémlevesünket sem kell főzni, így ha egy frissítő gyümölcslevesre vágyik, nagyon gyorsan elkészítheti ezt a finomságot.

Hozzávalók:

  • 1/2 kg sárgadinnye - megpucolva, kimagozva,felkockázva
  • 2 evőkanál méz
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • ízlés szerint cukor
  • 5 dl natúr, vagy gyümölcsjoghurt

Elkészítés:

Lépés: 1

A fél kg sárgadinnyét (a vásárlásnál vegyük figyelembe a magok, és a héj súlyát) osszuk két részre. Az egyik felét turmixszoljuk le a többi hozzávalóval, vagyis a mézzel, a vaníliás cukorral, a cukorral és a joghurttal, majd az elkészült krémleveshez adjuk hozzá a maradék sárgadinnye kockákat.

Lépés: 2

A sárgadinnye krémlevest jól hűtsük be, és ezután tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fokhagymakrémleves
Fokhagymakrémleves

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk a lisztet, és így is pirítsuk egy kicsit az ételt.

Close