Recipes from Ingredient: méz

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög baklava mandulával és mézzel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrókrémes almahab

Túrókrémes almahab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyeleves saját héjában

Sárgadinnyeleves saját héjában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blackcurrant Glow koktél

Blackcurrant Glow koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót töltsük a forróitalos pohárba, majd keverjük lassan össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Mézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom