STROHpresso koktél

2013-01-10
STROHpresso koktél
  • Várható: 2 pohár STROHpresso koktél
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 6perc

Pohár: kávés (presszós) pohár

Díszítés: csokoládés pehely

Hozzávalók:

  • 5 cl Stroh Rum (magas alkoholtartalmú osztrák rum)
  • 2,5 dl tej
  • 2,5 dl tejszín
  • 150 g cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 6 teáskanál kávépor (instant kávé)

Elkészítés:

Lépés: 1

Óvatosan melegítsük a tejet együtt a tejszínnel úgy, hogy a cukor és a vaníliás cukor feloldódjon.

Lépés: 2

Ezután vegyük le a hőt és adjuk hozzá az instant kávét.

Lépés: 3

Keverjük össze, és végül adjuk hozzá a rumot.

Lépés: 4

Az italt töltsük füleses kávés poharakba, és díszítsük a tetejüket csokoládés pehellyel.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rubeus Hagrid koktél
Rubeus Hagrid koktél

Öntsük bele a sörös pohárba a kávélikőrt és a vodkát, majd az öntetnyi kólát.

Close