Recipes from Ingredient: méz

Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kanadai húspogácsa ketchuppal

Kanadai húspogácsa ketchuppal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnye krémleves

Sárgadinnye krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnye krémlevesünket nem kell főzni, így ha egy frissítő gyümölcslevesre vágyik, nagyon gyorsan elkészítheti.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszibarackos turmix joghurttal

Őszibarackos turmix joghurttal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Turmixgépbe keverjük simára az őszibarackot, a joghurtot, és a mézet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-citromos tea krizantémmal

Mézes-citromos tea krizantémmal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a krizantémot és a citrom szeleteket egy üveg vagy kerámia edénybe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangós-sárgarépás turmix

Mangós-sárgarépás turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A turmixgéppel keverjük nagy sebességgel simára a hozzávalókat, és öntsük át az italt a poharakba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávés-banános turmix

Kávés-banános turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a banán darabokat, a frissen főzött kávét, a joghurtot, a fagylaltot és a mézet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-kiwis turmix

Epres-kiwis turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a kiwit, az epret, a joghurtot, és a mézet a turmixgépbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banános-kiwis turmix

Banános-kiwis turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A banán és kiwi darabokat, a narancslét, és a mézet keverjük simára turmixgéppel (blender).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos-banános turmix

Narancsos-banános turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A banán darabokat és a joghurtot keverjük simára turmixgéppel.

Gasztro Trend Tovább olvasom