Peppar Vodka Martini

2014-01-05
  • Várható: 1 pohár Peppar Vodka Martini
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Pohár: martini (Y-pohár)

Díszítés: 3 olívabogyó vagy citromhéj spirál

Hozzávalók:

  • 6 cl Absolut Peppar Vodka (svéd paprikás vodka)
  • 0,75 cl Dry Vermouth (száraz vermut)

Elkészítés:

Lépés: 1

Töltsük az ízesített vodkát és a száraz vermutot a keverőpohárba, és jéggel keverjük össze.

Lépés: 2

A keverőpohárból szűrjük át az italt a martinis pohárba, majd díszítsük olívabogyókkal vagy citromhéj spirállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ketchup
Ketchup

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne elrontani középszerű ketchuppal, ezért ha vendégeket fogadnak, érdemes időt szánni ennek az öntetnek az elkészítésére.

Close