Black Friar’s Pint koktél

2013-05-29
Black Friar's Pint koktél
  • Várható: 1 pohár Black Friar's Pint koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: pezsgős (flute)

Díszítés: őrölt fahéj

Hozzávalók:

  • 6 cl Gin
  • 3 cl Guinness sör (ír prémium fekete sör)
  • 2,25 cl Sherry (spanyol likőrbor)
  • 1 teáskanál agavé nektár (agavé szirup)
  • 1 nagy tojás fehérjéje
  • 1 öntet Angostura Bitters
  • 1 csipet őrölt fahéj (a díszítéshez)

1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl

Elkészítés:

Lépés: 1

Helyezzük az összes hozzávalót egy koktél shakerbe, és erőteljesen rázzuk össze 35 másodpercig.

Lépés: 2

Rakjunk jeget a shakerbe, és ismét rázzuk össze a hozzávalókat, mintegy 35 másodpercig.

Lépés: 3

Szűrjük át a rázókehelyből az italt egy pezsgős (flute) pohárba, és szórjunk egy csipetnyi őrölt fahéjat az ital tetejére.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Flatliner koktél
Flatliner koktél

Öntsük a Sambuca ánizslikőrt a shot pohárba, majd egy bárkanál segítségével rétegezzük rá a tequilát.

Close