Tartármártás

2013-08-18
Tartármártás
  • Várható: 1 kis üveg Tartármártás
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 10perc
  • Kész: 20perc

A tartármártás a majonézes saláták alapja, ezért ha megtanuljuk ennek az öntetnek az elkészítését, akkor az olyan, mintha egy sor receptet ismernénk.

Hozzávalók:

  • 4 evőkanál minőségi (házi) majonéz
  • 2 dl pohár tejföl
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 fél citrom leve
  • bors
  • porcukor

Elkészítés:

Lépés: 1

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan elkeverjük.

Lépés: 2

A hozzávalók arányán bátran lehet variálni, mert vannak olyanok, akik több, vagy éppen kevesebb majonézt szeretnek felhasználni.

Tipp:

A tartármártás titka, hogy hagyjuk összeérni az ízeit, de ha úgy gondoljuk, még a felhasználás előtt is variálhatunk az ízeken.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival
Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival

Márton nap alkalmából egy kis libás ételt készítettem.

Close