Recipes from Ingredient: agave szirup
Az agave (agávé, agavé) a spárgafélék családjába tartozó, több sivatagi és száraz égövi fajjal rendelkező növény, melynek legtöbb faja Mexikóban található. Általában a tequila és mezcal készítése során kerül feldolgozásra, de szirupos változatát előszeretettel használják főként karibi alkoholos koktélok készítésekor.
Gold Rush Martini koktél
A hollywoodi sztárok egyik legkedveltebb koktélja.
Gasztro Trend Tovább olvasomMayahuel koktél
Ez a koktél volt a győztes az amerikai nagykereskedők számára megrendezett 2010-es Wine & Spirits ...
Gasztro Trend Tovább olvasomOlmeca Altos Jasmine Tea Margarita koktél
A hozzávalókat rázzuk össze koktélos shakerben jéggel, majd az italt szűrjük át a poharakba.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlmeca Altos Agave Margarita koktél
Rakjunk zúzott jeget a sékerbe, és töltsük bele a hozzávalókat.
Gasztro Trend Tovább olvasomMole Bitters
Öntsük a vodkát egy zárható üvegedénybe, majd rakjuk bele a zúzott és pörkölt kakaóbab darabokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomRed Rose Martini koktél
A szódavíz kivételével rázzuk össze a többi hozzávalót koktél shakerben jéggel.
Gasztro Trend Tovább olvasomEl Gonquin koktél
A hozzávalókat rakjuk rázókehelybe, és tört jéggel rázzuk jól össze.
Gasztro Trend Tovább olvasomBlack Friar’s Pint koktél
Helyezzük az összes hozzávalót egy koktél shakerbe, és erőteljesen rázzuk össze 35 másodpercig.
Gasztro Trend Tovább olvasomSaffron Lemongrass Martini koktél
A hozzávalókat rakjuk rázókehelybe (koktél shaker), és jéggel erőteljesen rázzuk össze.
Gasztro Trend Tovább olvasomPineapple Chili Margarita koktél
Töltsük meg félig zúzott jéggel a rázókehelyt, és öntsük hozzá az összetevőket, majd rázzuk erőteljesen ...
Gasztro Trend Tovább olvasom