The Bottom Line koktél

2014-01-15
  • Várható: 1 pohár The Bottom Line koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: old fashioned vagy koktélos

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 4,5 cl Highland Park 18 éves (prémium skót maláta whiskey)
  • 3 cl Manzanilla Sherry (vagy csak simán Manzanilla: szalmasárga színű spanyol bor, pl.: Hidalgo La Gitana Manzanilla Sherry)
  • 2,25 cl Bärenjäger (német eredetű méz likőr)
  • 0,75 cl Amaro CioCiaro (olasz keserédes likőr)
  • 1 öntet Orange Bitters
  • 1 öntet Angostura Bitters

1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl

Elkészítés:

Lépés: 1

Töltsük a hozzávalókat egy keverőpohárba, majd jéggel keverjük össze.

Lépés: 2

Szűrjük át az italt egy friss jéggel megtöltött old fashioned, vagy egy előhűtött koktélos pohárba.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Close