Sobieski The Livin’s Easy Summer Punch bólé

2013-01-03
Sobieski The Livin's Easy Summer Punch koktél
  • Várható: 20 adag Sobieski The Livin's Easy Summer Punch koktél
  • Felszolgálás: 20 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 10perc
  • Kész: 45perc

Bólé

Pohár: bólés pohár/csésze, vagy talpas csésze

Díszítés: nincs

Szervírozás: 20 fő / 20 adag

Hozzávalók:

  • 1 üveg (750 ml) Sobieski Vodka
  • 40 cl Marie Brizard Creme de Cassis
  • 50 cl hideg víz
  • 50 cl narancslé
  • 25 cl friss lime leve
  • 75 cl Ginger Ale (3/4-e az 1 literes palacknak) gyömbér üdítő

Elkészítés:

Lépés: 1

A gyömbér üdítő kivételével az összes összetevőt tegyük bele egy lezárható műanyag tálba, és keverjük össze.

Lépés: 2

Rakjuk be a hűtőbe legalább 30 percre, de inkább 1 nappal előre.

Lépés: 3

A kevert italt öntsük bele egy dekoratív bólés tálba, majd adjuk hozzá a hűtött gyömbér üdítőt, és keverjük el benne.

Lépés: 4

A bólés tálba tegyünk áfonyát, szeletelt citromot és narancsot, illetve limeot, valamint vékonyra szeletelt epret.

Lépés: 5

Hidegen bólés poharakba vagy bólés csészékbe szervírozzuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Farsangi fánk rumos eperdzsemmel
Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.

Close