Barrel O’ Rum koktél

2013-02-12
Barrel O’ Rum koktél
  • Várható: 1 pohár Barrel O’ Rum koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Verzió: Beachbum Berry’s Taboo Table

A koktél kitalálója: Mai-Kai étterem (Fourt Lauderdale)

Tiki ital, Egzotikus koktél

Pohár: Mai-Kai Rum Barrel (kerámia rumos korsó) vagy nagyméretű brandys (snifter)

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 6 cl Fehér Puerto Rico-i Rum (pl.: Bacardi White Rum)
  • 6 cl Dark Jamaicai Rum (fekete rum, pl.: Cruzan Black Strap Rum)
  • 6 cl friss citromlé
  • 6 cl narancslé
  • 6 cl fehér grapefruitlé
  • 6 cl passion fruit (maracuja) szirup (pl.: Monin)
  • 1 teáskanál méz szirup (honey mix, 1:1 arányban méz és víz)
  • 1 loccsanás (öntet) szódavíz
  • 6 öntet Angostura Bitters

1 öntet = 4-5 csepp = 1/4 teáskanál = 0,1 cl

Tipp:

Ne spóroljunk a gyomorkeserűvel (Angostura Bitters). Nagyon fontos, hogy ellensúlyozza az édes italt.

Elkészítés:

Lépés: 1

Rázzuk össze bőségesen jégkockával az összetevőket a koktél shakerben.

Lépés: 2

Öntsük át az italt egy kerámia rumos hordóba vagy egy nagyméretű brandys (snifter) pohárba, és adjunk mellé keverőpálcát és szívószálat.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vanília hab
Vanília hab

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Close