Recipes from Ingredient: vaj

Kardamom - fehércsokis krémmel töltött bonbon

Kardamom – fehércsokis krémmel töltött bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Névnapi vagy szülinapi ajándéknak, szép díszdobozban szalaggal átkötve.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Tejben-vajban sült csirkecomb

Tejben-vajban sült csirkecomb

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a ...

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

PogiRecept Tovább olvasom
Lángoló banán

Lángoló banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott banánokat zománcos vagy teflon tepsibe egymás mellé fektetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Moszkauer - moszkvai teasütemény

Moszkauer – moszkvai teasütemény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Tea, kávé mellé, vagy csak úgy nassolni.

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.

Hobbychef Tovább olvasom
Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Farsangi fánk rumos eperdzsemmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.

Hobbychef Tovább olvasom
Lengyelország zsemléje

Lengyelország “zsemléje”

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Akik szeretik a bagelt :)

Fahéjas Kávé Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom