Recipes from Ingredient: vaj

Mandulás-csokis keksz

Mandulás-csokis keksz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő ünnepekre gasztroajándéknak szánom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, ...

Hobbychef Tovább olvasom
Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom, reszelt sajttal

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom, reszelt sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nagyin ízlett a napokban sütött, töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de ezúttal TV-paprikát ...

Hobbychef Tovább olvasom
Gabonapehely süti

Gabonapehely süti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha van olyan finomság, amelyet érdemes gyermekekkel elkészíteni, akkor a gabonapehely süti ilyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban

Kacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hogy ne mindig a megszokott darálthús legyen a töltelék.

Hobbychef Tovább olvasom
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom