Recipes from Ingredient: vaj
Svéd zöldsaláta
A füstölt lazacot vékony csíkokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög olívás-balzsamecetes saláta
A padlizsánt megtisztítjuk, felszeleteljük, és teflonsütőben roston megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával
Egy nagyobb serpenyőben 10 dkg vajat pezsdülésig forrósítunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt lazac citrommártással
A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomZelleres-szalonnás bableves
A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsó krémleves
A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros póréhagyma krémleves kurkumával
Szeretem a hagymát, a hagymaleveseket, ezúttal egy póréhagyma krémlevest főztem. Remélem, nektek is ízleni fog.
Hobbychef Tovább olvasomTöltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával
A lapockát kiklopfoljuk, és éles késsel felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás sertésborda
A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom