Recipes from Ingredient: vaj
Sajtkrém leves
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke krémleves chilivel
A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaszinótojás franciasalátával
A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsászármorzsa
A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.
Gasztro Trend Tovább olvasomTiroli krémes
Ha kedveli a házias ízeket, akkor a tiroli krémest mindenképpen érdemes kipróbálnia.
Gasztro Trend Tovább olvasomTom and Jerry Batter
A tojásfehérjékhez adjuk hozzá a sót, és egy nagy üvegtálban habverővel vagy kézi mixerrel verjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hagymaleves
A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasom