Recipes from Ingredient: vaj

Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke krémleves chilivel

Csirke krémleves chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tiroli krémes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha kedveli a házias ízeket, akkor a tiroli krémest mindenképpen érdemes kipróbálnia.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tom and Jerry Batter

Tom and Jerry Batter

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjékhez adjuk hozzá a sót, és egy nagy üvegtálban habverővel vagy kézi mixerrel verjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hagymaleves

Francia hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom