Recipes from Ingredient: vaj
Szerelmes csibecombok
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukorica krémleves
Aki szereti az édes és a sós ízek kombinációját az biztosan oda lesz a kukorica ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött burgonya
A töltött krumpli receptje egyszerű, gyors, így kiváló vacsora lehet belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökös rizottó
A rizottó készítésének csupán egyetlen kritikus pontja van, mégpedig az, hogy krémes állagúra kell főzni.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemáj pástétom
A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarfiol krémleves
A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymakrémleves
A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom