Szívtipró báránytokány

2012-11-14
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 1:10 óra
  • Kész: 1:20 óra

Ajánlott ital: száraz vörösbor

Hozzávalók:

  • 40 dkg báránylapocka
  • 1 doboz morzsolt kukorica
  • 2 db paradicsom
  • 3 db piros színű paprika
  • 1 db zöld színű paprika
  • 2 dkg paradicsompüré
  • 1 kávéskanál erőspaprika krém
  • 1 mokkáskanál chilipaprika
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 dl étolaj
  • 2 dkg liszt
  • őrölt kömény

Elkészítés:

Lépés: 1

A megmosott bárányhúst felkockázzuk, kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, az erőspaprika-krémet, meghintjük kevés liszttel, és rövid ideig tovább pirítjuk.

Lépés: 2

Felöntjük a vörösborral, lassú tűzön pároljuk. Ízesítjük őrölt chili paprikával, kevés sóval, őrölt köménnyel.

Lépés: 3

Mikor a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a morzsolt, leszűrt kukoricát, a kisebb kockákra vágott paprikákat, a paradicsompürét, majd együtt készre pároljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    560 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Yellow Bird koktél
Yellow Bird koktél

Facsarjuk a fél lime levét a koktélos shakerbe, és adjunk hozzá jeget.

Close