Szerelmes csibecombok

2012-11-14
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 60perc
  • Kész: 1:10 óra

Ajánlott ital: száraz fehérbor

Tipp: a mártásba kiwi karikákat is tehetünk

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • 1/2 citrom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejszín
  • 3 dkg vaj
  • KNORR Delikát ételízesítő
  • őrölt gyömbér
  • morzsolt majoránna

Elkészítés:

Lépés: 1

A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.

Lépés: 2

Előhevített sütőben ropogósra sütjük. Közben a finomra vágott vöröshagymát kevés vajon lepároljuk, ízesítjük a mustárral, szűrt citromlével, áttört fokhagymával.

Lépés: 3

Tálalásnál a csirkecombokat bevonjuk a mártással. Párolt zöldségekkel és rizzsel körítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    300 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hilltop szőlősor
Az idei év bora a Hilltopnál a Chardonnay Premium

A Hilltop Premium Chardonnay 2011-es évjárata különleges bor, gyümölcsös, telt, kerek ízeit, harmonikusan érett zamatait világszerte és itthon is elismerik a fogyasztók és a versenyek borbírái egyaránt. A Prémium Chardonnay...

Close