Recipes from Ingredient: vaj
Kőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMézben sült banán vörösboros öntettel
A vajat serpenyőben felforrósítjuk, vigyázva, nehogy megbarnuljon.
Gasztro Trend Tovább olvasomVajon sült körteszeletek camembert sajttal
A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás–fahéjas tekercs
Az almatöltelék elkészítése: egy közepes lábasban összekeverjük az almát, lisztet, cukrot, és vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsaládalapító omlett
A megmosott tojásokat felütjük, felverjük, enyhén megsózzuk, megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom